english ελληνικα русский

Messinia Sailing

Πολιτικές
messinia sailing

Messinia Sailing

Πολιτικές
Messinia Sailing

messinia sailing greece logo

book now

my green life logo

:: MESSINIA SAILING :: Ιστιοπλοΐα Ταξίδια, Εμπειρίες με σκάφος, Εκδηλώσεις>
:: My GReen LIFE :: Εμπειρίες Πολιτισμού & Πολιτιστικής Κληρονομιάς >
facebook twitter linkedin pinterest instagram you tube vimeo

Πολιτικές μας

Κρατήσεις :  

Η παρακράτηση κρίνεται απαραίτητη για την υψηλή περίοδο, εορτές και Σαββατοκύριακα.

 

Ναύλωση: Ιδιωτικά η σε ομάδες μόνο.

Αν είσαστε 1-2 άτομα μόνο μπορείτε είτε να νοικιάσετε το σκάφος στην ελάχιστη τιμή των 10 ατόμων η να φτιάξετε μια μεγαλύτερη παρέα ατόμων και να μοιραστείτε τα έξοδα ενοικίασης του σκάφους μεταξύ σας. Πάντα έχουμε κάποιους πελάτες που ενδιαφέρονται για αυτό.

Η ενοικίαση αφορά ολόκληρο το σκάφος με αρχική ελάχιστη τιμή για άτομα. Κάθε επιπλέον άτομο χρεώνετε με το 1/10 της αρχικής τιμής και έως 23 άτομα.  Η έκπτωση για τα παιδιά 50% ισχύει για παιδιά έως 12 ετών και με την προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από 10 ενήλικα άτομα (ελάχιστη τιμή ενοικίασης). Τα βρέφη έως 1 έτους είναι δωρεάν.

 

Προκαταβολή: Για να σιγουρέψετε την ημέρα σας χρειάζεται προκαταβολή 50%. Πελάτες που καταθέτουν πρώτοι προκαταβολή έχουν προτεραιότητα.

Ακύρωση και επιστροφή χρημάτων: Σύμφωνα με τους όρους του ναυλοσυμφώνου.

Παρεκτροπή ταξιδίου: Ο κυβερνήτης είναι αυτός που θα κρίνει πάντα την καταλληλότητα του καιρού και θα αποφασίσει ανά πάσα στιγμή τις όποιες αλλαγές στην πορεία η το ταξίδι η να σταματήσει το ταξίδι αν κρίνει ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος για επιβάτη/επιβάτες η την ασφάλεια του σκάφους. Για τους ίδιους λόγους ίσως επιστρέψει στο λιμάνι εκκίνησης του ταξιδιού ενωρίτερα η αργότερα απο το κανονικό πρόγραμμα.

 

Ασφάλιση:  Έχουμε αστική ασφάλιση υπέρ τρίτων σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

Οι επιβάτες ενοικιάζουν το σκάφος και συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη ασφάλεια των επιβατών αλλά οι επιβάτες από μόνοι τους είναι υπεύθυνοι για τους εαυτούς τους και πρέπει πάντα να ακολουθούν όλες τις οδηγίες και τα μέτρα ασφαλείας. ΄

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τραυματισμούς, οποιαδήποτε ζημιά, ασθένεια και συμπεριφορά άλλων επιβατών.  Σας συνιστούμε να έχετε ταξιδιωτική και ιατρική ασφάλιση για τέτοιες περιπτώσεις. Δεν υπάρχει ασφάλιση για φωτιά, κλοπή, ζημιές από νερό και παρόμοιες απαιτήσεις εξαιρούνται.

 

Συμπεριφορά: Αναμένουμε ο κάθε επιβάτης ότι θα συμπεριφερθεί με αξιοπρέπεια και δεν θα προκαλέσει κίνδυνο ή ζημιά στα αντικείμενα ή δεν θα ενοχλήσει άλλους επιβάτες και το προσωπικό μας. Εάν ο κυβερνήτης και / ή το πλήρωμα πιστεύουν ότι δημιουργείτε μια κατάσταση που δεν είναι ασφαλής λόγω ακραίας τοξικότητας (Μέθη), η χρήση ναρκωτικών ή μη συμμόρφωσης με τα αιτήματα ασφάλειας, θα επιστρέψετε αμέσως στην ακτή και δεν θα σας δοθεί επιστροφή χρημάτων.

 

Απαγορεύσεις:         

 • Δεν επιτρέπετε το κάπνισμα στο σαλόνι, καμπίνες, κατάστωμα και λέμβο.

  Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στο πιλοτήριο με την προϋπόθεση ότι δεν ενοχλεί τους υπόλοιπους επιβάτες.

 • Δεν επιτρέπονται παράνομα ναρκωτικά. Θα λυπηθούμε αν αναγκαστούμε να σας αναφέρουμε στις Λιμενικές και Αστυνομικές Αρχές.

 • ΑΝ προξενήσετε κάποια εκούσια η ακούσια ζημιά στο σκάφος και στον εξοπλισμό του θα χρεωθειτε ανάλογα με το κόστος προμήθειας ανταλλακτικών και επισκευής τους.

 • Το ψάρεμα επιτρέπεται βάση των κανόνων της σχετικής νομοθεσίας. Παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες μας.

 • Παιδιά έως 10 ετών πρέπει να φορούν σωσίβιο όποτε βρίσκονται στο κατάστρωμα.       

 • Γονείς- Παρακαλούμε να έχετε την ΣΥΝΕΧΗ παρακολούθηση και εποπτεία των παιδιων σας . Το πλήρωμα δεν φέρει καμιά ευθύνη για την εποπτεία τους.

 • Μην πετάτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στην τουαλέτα! Χρησιμοποιήστε το καλάθι απορριμμάτων που παρέχεται. Οποιοσδήποτε φράξει ή κάνει εμετό στην τουαλέτα θα χρεωθεί € 100 για τον φτωχό που πρέπει να καθαρίσει το χάος σας και να την απολυμάνει.!

  Για εμετό πάντα κάνουμε σε σακούλες που υπάρχουν στο πιλοτήριο.

 • Μη φοράτε υποδήματα με τακούνια, δερμάτινη ή μαύρη σόλα. Να φοράτε μόνο λευκές σόλες η σόλες που δεν αφήνουν σημάδια.

 • Μην χρησιμοποιείτε λάδι ηλιοθεραπείας στο κατάστρωμα καθώς κάνει ολισθηρές τις επιφάνειες. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μόνο κρέμες ήλιου

 • Τα κατοικίδια επιτρέπονται εφόσον πληρούν τους ακόλουθους κανόνες:

  (1) Πρέπει να έχετε ένα σωσίβιο και λουρί για το κατοικίδιο ζώο σας.

  (2) Το κατοικίδιο ζώο σας ζυγίζει το μέγιστο 20 κιλά.

  (3) Ο ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος για όλες τις ζημιές που προκαλούνται από το κατοικίδιο ζώο.

  (4) Υπάρχει τέλος καθαρισμού € 50 για την απολύμανση.

  (5) Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται κάτω στις καμπίνες και το σαλόνι

   

Βοηθός κυβερνήτη: Ακόμα κι αν ταξιδεύετε με έναν κυβερνήτη, αναμένουμε ότι τουλάχιστον ένα άτομο στην παρέα σας θα έχει γνώση της ιστιοπλοΐας και αναλαμβάνει την ευθύνη να βοηθήσει τον κυβερνήτη εάν είναι απαραίτητο, εκτός εάν προσληφθεί η έμπειρη συνοδός η προσωπικό μας.

 

Ναύλωση σε ομάδα: Όταν συμμετέχετε σε οποιαδήποτε κρουαζιέρα ή δραστηριότητα , με την παρέα σας ,αποδέχεστε ως αρχηγό της ομάδας τον ενοικιαστή (Ναυλωτή) του σκάφους η τον αντιπρόσωπο του στο σκάφος. Η εταιρεία έχει οικονομικές σχέσεις / υποχρεώσεις μόνο με αυτόν τον ναυλωτή ή ενοικιαστή και όχι με οποιαδήποτε άλλο μέλος της ομάδας.

Η ομαδική ναύλωση είναι επιλογή σας καθώς επιθυμείτε να μοιραστείτε τον ναύλο του σκάφους με άλλα άτομα.

 

Αποδοχή όρων: Με την κράτηση, την υπογραφή ναυλοσύμφωνου ή την ένταξή σας σε οποιοδήποτε ομαδική ναύλωση η δραστηριότητα μας σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παραπάνω κανόνες και προϋποθέσεις και ότι συμφωνείτε πλήρως με αυτά.

 

 

 

share this page ::

 

΄Ανεμος..΄Ηλιος.. Θάλασσα.. Αλάτι.. Πάθος!

 

Διεύθυνση: Messinia Sailing-My GReen LIFE
Σπερχογεία, Kαλαμάτα 24100
Βάσεις σκαφών: Kαλαμάτα Κεντρικό Λιμάνι προβλήτα 23, και Κορώνη

 

Τηλ: +30 6977 464 602

Τηλ2: +30 6950 523 370

instagram: messinia_sailing

Email: info@messiniasailing.com

website: www.messiniasailing.com

© messinia sailing 2024

website design :: smile tech